Gruppregression

Regression – Till tidigare liv

Tror du på reinkarnation? Är du nyfiken på om du har levt ett liv före detta? Nu får du chansen att genom djup avslappning och hypnos få uppleva ett av dina tidigare liv! Hypnosterapeut Laila Stenroos guidar dig genom en upplevelse som du kommer att bära med dig under lång tid framöver. Genom att be ditt undermedvetna att välja ut ett liv som gagnar dig i detta livet, kommer du också att få till dig händelser och situationer under regressionen som kan hjälpa dig i ditt nuvarande liv.

Att återuppleva ett tidigare liv kan göras bara för att man är nyfiken, men det kan också verka positivt rent terapeutiskt på kropp och själ, då du får möjlighet att lösgöra blockeringar i form av att frigöra minnen, tankar, känslor och trauman. Eller kanske får du stärkande insikter kring vem du verkligen är och din potential, som kan hjälpa dig framåt i detta livet.

Välkommen på en spännande kväll i en trygg miljö tillsammans med oss, Laila Stenroos – Livscoach och hypnosterapeut och Elin Pehrsson – Holistisk livscoach, reiki healer och ekologisk kost- och näringsrådgivare.

PLATS
Room for Recovery, Smörhålevägen 5C i Kungsbacka. Fri parkering finns precis utanför.

TID & DATUM
Håll utkik för kommande datum under hösten 2020!

PRIS OCH BOKNING
400 kr. Betalning sker på plats via swish. Observera att avbokning sker senast 24 timmar innan, annars debiteras hela summan. Begränsat antal platser!

ÖVRIGT
Kom gärna i mjuka och bekväma kläder.

Vi önskar dig varmt välkommen!
/Elin & Laila

Följ gärna Power Within på Facebook och Instagram för att ha koll på när nya kurser och workshops släpps! 🧡