Öppen kväll

Välkommen på ”Öppen kväll”!

Detta är för dig som vill utforska dig själv och ditt inre, för dig som önskar en större förståelse i din personliga utveckling och utveckla din mediala förmåga, då vi tror på att dessa två går hand i hand.
Vad strävar du efter på din resa i livet? Vad är det du vill uppnå? Vem är du? Hur kan den mediala förmågan tillföra eller hjälpa dig framåt i din personliga utveckling och i livet?

Detta är en öppen kväll där vi välkomnar allt! Vi vill att kvällen skall kännas spontan och att den skall formas utefter vad som behövs för dig och de andra deltagarna i just denna stund. Det kommer säkerligen bli en hel del härliga samtal kring livet, personlig utveckling och andlighet. Andra saker kan vara guidad meditation, healing, kreativt skapande, kanalisering, med mera. Förhoppningsvis blir det en spännande kväll som kommer ge dig just det du behöver.

Vi vill skapa en öppen, kärleksfull och accepterande miljö, som tillåter dig att vara den du är, i gemenskap med andra människor som också är nyfikna på att utvecklas mer som person. Vi uppmuntrar människor till att vi alla har vår egen sanning inom oss själva, därför är det viktigt att denna kväll ska få vara just tillåtande och accepterande. Så kom precis som du är! Vi lämnar allt som har med prestation utanför detta, här ska du bara få ”vara”.

Vi som håller i detta är:
Elin Pehrsson – jobbar som Holistisk livs- och hälsocoach i företaget Power Within.
Ellen Larsen – jobbar som Medium och med Medial vägledning.

Vi kommer hålla till på Room for Recovery på Smörhålevägen 5C i Kungsbacka.
Det finns gratis parkering utanför. För dig som åker kollektivt så är närmaste busshållplats Hålabäck södra, där ifrån är det cirka 8 minuters promenad.

Tillfällen för hösten 2020 är torsdagen 29/10, tisdagen 10/11, tisdagen 24/11 och måndagen 7/12. Självklart bokar man in sig på så få eller så många tillfällen man vill, detta är en öppen cirkel.
Tid: 19:00-21:00.

Pris: 350 kr/tillfälle och det ingår fika. Din första gång är det prova-på pris och halva priset och då betalar du endast 175 kr. Betalning sker via Swish på plats.

Boka din plats HÄR

Vi ser så fram emot att få dela denna kväll och att få träffa just dig!
Varmt välkommen!
/Elin & Ellen