Om

Välkommen till Power Within!

Mitt namn är Elin. Jag är grundare till företaget Power Within, där jag jobbar som Holistisk livs- och hälsocoach och skribent. Jag erbjuder coachning/medial coachning, reiki healing, healing massage, energibalansering av chakran, kostrådgivning samt kurser och retreats inom mindfulness, andlighet och personlig utveckling.

Jag jobbar på ett holistiskt sätt där jag ser till både kropp och själ, då jag är övertygad om att de hänger ihop och påverkar varandra. Utifrån mitt synsätt så har kroppen möjlighet att skydda och läka sig själv med rätt förutsättningar; genom att göra hälsosamma livsstilsval, utifrån bland annat kost, rörelse, stress, återhämtning, emotionellt och andligt stöd.
Mitt mål är att få inspirera och hjälpa människor till ett läkande, både fysiskt och själsligt men också till en större medvetenhet och ett andligt växande. Jag vill möta och hjälpa människor till att hitta sin inre styrka, det där starka ljuset som vi alla har inom oss och till att leva ett harmoniskt och friskt liv. Genom mitt skrivande, både på bloggen här och i min pågående bok, vill jag dela med mig av mina erfarenheter, den kunskap jag lärt mig och mina tankar för att inspirera andra människor. 

Jag är utbildad Reiki Healer, Ekologisk kost- och näringsrådgivare samt Holistisk livscoachDessutom har jag gått kurser inom medial utveckling, energimedvetenhet/healing, massage och rörelse.

Vill du boka tid hos mig så gör du det enklast på bokadirekt. Jag håller till på Room for Recovery, på Smörhålevägen 3 i Kungsbacka. 

Har du frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att kontakta mig på powerwithinpw@outlook.com eller så klickar du direkt här.

Jag finns även på Instagram och på Facebook!💖