PW PUBLISHING

PW PUBLISHING är ett andligt bokförlag som representerar kärlek, visdom och medvetenhet.

VÅR FILOSOFI

Vi är ett bokförlag som har övertygelsen om att varje människa har sin egen sanning och vägledning i hjärtat. Att vi är kraftfulla och med den inre kraften kan vi förvandla våra drömmar till verklighet. PW står för Power Within – vår inre kraft.

Genom våra böcker vill vi sprida kärlek, hopp, medvetenhet och visdom. Att få väcka en nyfikenhet och sprida glädje. Vi vill inspirera människor till att lyssna på sin inre vägledning, följa sitt hjärta och våga gå sin egen väg.

Vår bakgrund

Vi är ett nystartat bokförlag, grundat 2022 av Elin Pehrsson.

Elin har stor passion för det skrivna ordet, personlig utveckling och andlighet. Hon är en entreprenör ut i fingertopparna som älskar att ha många bollar i luften samtidigt. Att följa sina drömmar har alltid varit något som motiverat och drivit henne. Den största drömmen har varit författarskapet. September 2022 debuterar hon med sin första bok Odödligt sökande, som är första delen i Eternity-serien. Det var i samband med hennes egen utgivning som idén till PW PUBLISHING föddes.

Förutom Elins passion för berättelser och skrivande så har hon även studerat skrivande på Folkuniversitet, Journalistiskt skrivande på Skrivarakademin, Litteraturvetenskap Kreativt skrivande på Mittuniversitet samt Romanskrivarlinjen på Färnebo folkhögskola.

Kommande böcker

Hösten 2022 släpper vi PW PUBLISHINGS första bok! Först ut är Odödligt sökande som är den första delen i Eternity-serien, skriven av författare Elin Pehrsson.

När Sophia är med om en nära döden-upplevelse inser hon att hennes ångest beror på oupplöst karma som hon delar med en man från ett tidigare liv. Hon uppmanas att söka upp honom i detta liv, då deras öden är knutna till varandra och han är nyckeln till hennes frihet och lycka.

Sophia kastas ut i en resa kantad av kärlek, äventyr, mystik, spänning och livsomvälvande insikter. Hennes sökande efter att finna mannen hon enbart sett i sina drömmar varvas med hennes tidigare liv i det antika Grekland. Sakta lär hon känna sig själv, som den hon en gång var och den hon är idag. Ju närmare Sophia kommer sitt mål desto mer vävs dåtid och nutid samman. Till sist ställs allt på sin spets och hon tvingas till ett avgörande val.

Odödligt sökande är en värmande berättelse om själslig kärlek som aldrig dör och om hur upplevelser från tidigare liv kan påverka våra liv och relationer idag. Boken är den första av tre i Eternity-serien.

Typ: Skönlitteratur
Genre: Spiritual romance
Releasedatum: 10 september 2022
Förköp startar: Maj 2022

1662807600

  days

  hours  minutes  seconds

until

Bok release ”Odödligt sökande”

Välkommen på bokreleasefest den 10 september 2022 klockan 13.00-16.00 på Room for Recovery i Kungsbacka.
Läs mer och förköp ditt exemplar HÄR.

Manus

Hos oss publiceras noga utvalda böcker, där både författare och manus resonerar med vår filosofi. Det är viktigt att både författare och läsare ska bli nöjda. Vi handplockar också våra samarbetspartners som har hög kompetens och professionalitet.

Då vi är i en uppstartsprocess kan vi inte för tillfället ta in nya manus. På sikt kommer vi dock börja leta efter författare som vill vara en del av PW PUBLISHING och som vill bidra med sin visdom, passion och inspiration till världen. Vi tar emot både skönlitteratur, facklitteratur, biografier, m. fl. Om du tror att ditt manus skulle passa in hos oss och du resonerar med vad vi står för, så tveka inte att ta kontakt med oss.

Kontakta oss